2 septembrie 2010

It's weird, but I will miss you.

Poate ca nu ar trebui sa scriu ce scriu acum. Nici nu cred ca are vreun sens. Dar ma voi simti mai libera dupa ce voi termina ce am de spus. Mai ciudat nici ca se putea. Acum pe bune. Nimeni nu si-ar fi imaginat ca aveau sa se intample toate astea. Nici in gluma macar. Dar nu regret, si stiu ca nici tu. Pana la urma, a pornit dintr-o prostie si muuulta bautura la bord, cum se intampla de obicei. O plimbare si doua glume. Atat a fost de ajuns sa dam frau liber inhibitiilor. Nu imi mai pasa de niciun alt EL care de obicei imi inunda ganduriile. TU ai reusit sa ii indepartezi. Macar pentru o perioada. Si ar fi multe de spus, dar ceva ma impiedica. Poate faptul ca TU vei deveni un alt EL.

Si da, imi va fi dor de tine!


RE: Deja imi inunzi gandurile, dar ma simt bine cand stiu ca e vorba de tine. Stiu ca o sa devina insuportabil la un moment dat, dar asta e ceva normal la mine. 
PS: Iti multumesc pentru imbratisari si toate gesturile dragute. Imi e dor de tine!

3 comentarii:

Unknown spunea...

Bizar, exact cum imi place...

Unknown spunea...

Mai intai de toate, vreau sa-ti multumesc ca-mi raspunzi aproape la toate comentariile pe care le postez pe blogul tau. Te respect pentru asta, si tocmai de asta imi place sa-ti citesc blogul. E bizar, prea bizar poate :)
Si apropo de melodia mea trista, pe care am postat-o pe blog, eu postez in fiecare zi o melodie ce-mi place, mai sunt si melodii triste ce-i drept, dar nu tot timpul.
Inca odata, iti multumesc pentru fidelitatea ta de Hoinar printre litere :)

Unknown spunea...

Ma bucur ca-ti place muzica pe care o ascult eu, si ms de ultimul comentariu. Si, vorba ta, take care >:D<